PB Assist®+ Probiotikus védő formula (30db kapszula)

A PB Assist+ egyedülálló és hatékony módon biztosítja a probiotikumok jótékony hatásait.

  • Aktív probiotikus kultúrával és oldható, prebiotikus frukto-oligoszacharidokkal látja el a testet
  • Egyedülálló, kétrétegű zöldségkapszulás beviteli mód
Cikkszám 60204827 Kategória

15 714 Ft

Leírás

TERMÉKLEÍRÁS

A PB Assist+ zöldségkapszulákkal készült szabadalmazott formula pre-biotikus rostokból és hat törzsből eredő probiotikus mikroorganizmusokból áll. 6 milliárd CFU aktív probiotikus kultúrát és oldható pre-biotikus FOS-t (frukto-oligaszacharidok) szállít a szervezetnek, mely ösztönzi a kultúra adhézióját és növekedését. A lassú kibocsátású dupla kapszulás szállítási módszer védi az érzékeny probiotikus kultúrákat a gyomorsavtól. A PB Assist+ kapszula egyedülálló, biztonságos és hatékony módja, hogy biztosítsa a szervezetnek a jól ismert emésztés-és immunitás támogatásához előnyös probiotikumokat.

LEGFONTOSABB ELŐNYEI

  • Elősegíti a hasznos baktériumok elterjedésének pozitív egyensúlyát.
  • Fenntartja az egészséges bélflóra egyensúlyát.
  • Támogatja az egészséges emésztőrendszer és az immunrendszer működését
  • Támogatja a gyomor-bél traktus egészségét, különösen a bélrendszerben és a vastagbélben
  • Segítséget nyújt az optimális anyagcsere és az élelmiszer-felszívódás támogatásában

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Étkezés közben vegyünk be egy kétrétegű kapszulát naponta háromszor minden hónapban 10 napon keresztül, hogy elősegítse a barátságos bélflóra szaporodását. Használható gyakrabban és hosszabb ideig, amikor az emésztési stresszorok által az emésztési flóra veszélyeztetett. A PB Assist+ utazások alatt is használható naponta egyszer, hogy növeljük az emésztés immunitását, vagy a már folyamatban lévő emésztésgondozási folyamatot, ha alkalmi emésztési zavarokat tapasztalunk.

FIGYELMEZTETÉS

Néhányan kezdeti változást észlelhetünk az emésztés ütemében és funkciójában, a pre-biotikus FOS és probiotikumok használatának legelején. A legtöbb ember enyhe tüneteket észlel, és néhány nap után ezek a tünetek elmúlnak. Terhes vagy szoptató nők, valamint mindazok, akik valamilyen egészségügyi problémában szenvednek, a termék használata előtt kérjék ki kezelőorvosuk tanácsát. Ne használjuk, ha a palack nyitott vagy, ha a kapszula el van törve. Megjegyzés: Bár a PB Assist+ kétrétegű beágyazás-technológia szükségtelenné teszi a hűtést, javasolt, hogy a bontatlan palackot száraz hűvös helyen, a nyitott palackot lehetőleg hűtőszekrényben tároljuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.