Vetom 2.26 probiotikum 10 ml csepp

Összetétel

Bacillus amyloliquefaciens B-10642(Dsm 24614) törzse és Bacillus amyloliquefaciens B-10643(Dsm 24615) törzse, fermentált kukorica kivonata, nátrium-klorid, vivőanyag.

Kategória

11 500 Ft

Leírás

Alkalmazás

Zsdanov V. G. „Nyerje vissza látását” előadása közben a Vetom új nemzedékéről beszél.

A Vetom 2.26 Probiotikum immunrendszer stimuláló, baktériumölő, gombaölő hatással bír, chlamidiumellenes aktivitást fejt ki, ezenkívül a vastagbél működését is elősegíti. A Daganatos betegek kezelésére kapszula és cepp formájában ajánlott,amire van protokol,amit szÍvesen megosztunk.

A Vetom 2.26 Probiotikum normalizálja a vastagbél működését. A belek normál flórájának javítására és megőrzésére alkalmazzák a normál bélflóra felbomlásának esetén, illetve antibiotikumos kezelés után.

A Vetom 2.26 Probiotikum segít megszüntetni a bomlási folyamatokat a vastagbélben, emiatt gyakran alkalmazzák kellemetlen szájszag illetve izzadás esetén.

A Vetom 2.26 gyógykészítményt megelőző illetve kiegészítő szerként alkalmazzák májzsugor, krónikus hepatitis, coleitis, gastroenterokolit, szorulás, vérhas és gyomorfekélymegbetegedések esetén.

A Vetom 2.26 Probiotikum normalizálja a test víz-só anyagcseréjét, ezért megelőző illetve kiegészítő szerként alkalmazható vesekő esetén. A Vetom 2 gyógykészítmény csökkenti a chlamidiumok növekedését és fejlődését.

Ellenjavallat

Az egyes összetevőivel kapcsolatos túlérzékenység (allergia).

Az 1.23-As Vetom És Egyéb Készítmények Kölcsönhatása

Nem ajánlott a Vetom 2.26 Probiotikum alkalmazása antibakteriális készítményekkel való kezelésekor – szulfanilamid, antibiotikumok, daganatos megbetegedések elleni antibiotikumok szedése egyidejűleg .

Kiszerelés

Üveg-vagy műanyag flakon kartondobozban.

A Készítmény Külleme

A Vetom 2.26 probiotikum csepp specifikus szagú folyadék, színe a világos sárga és sötétbarna színek közti tartományban van.

Tárolási Feltételek

Tárolható legfeljebb 75%-os relatív nedvességtartalmú,0-10 °helyen. Szállítása és raktározása 10-30 ° között megengedett 18 napig bezárólag. A flakon felnyitása után 0-10° között.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.