VETOM 2.25 probiotikum csepp

A Vetom 2.25 Probiotikum immunrendszer stimuláló, baktériumölő, gombaölő hatással bír, chlamidiumellenes aktivitást fejt ki, ezenkívül a vastag és vékonybél működését is elősegíti. A belek normál flórájának javítására és megőrzésére alkalmazzák a normál bélflóra felbomlásának esetén, illetve antibiotikumos kezelés után.

A Vetom 2.25 Probiotikum segít megszüntetni a bomlási folyamatokat a bélben, emiatt gyakran alkalmazzák kellemetlen szájszag illetve izzadás kezelése esetén is .

A Vetom 2.25 készítményt megelőző illetve kiegészítő szerként alkalmazzák májzsugor, krónikus hepatitis, coleitis, gastroenterokolit, szorulás, vérhas és gyomorfekélymegbetegedések esetén.

Kategória

11 500 Ft

Leírás

Bacillus amyloliquefaciens, VKPM B- 10642 (DSM 24614) és VKPM B- 10643 (DSM 24615) bacilus törzsek baktériummal fermentált kukorica kivonata, vivőanyag.
A Vetom 2.25 tartalmazza Vetom 2-ben lévő hatóanyagot.

A Készítmény Külleme:

A Vetom 2.26 probiotikum csepp specifikus szagú folyadék, színe a világos sárga és sötétbarna színek közti tartományban van. Kiszerelése : – üveg-vagy műanyag flakon kartondobozban. Alkalmazása:
Zsdanov V. G. „Nyerje vissza látását” előadása közben a Vetom új nemzedékéről beszél.

A Vetom 2.25 Probiotikum immunrendszer stimuláló, baktériumölő, gombaölő hatással bír, chlamidiumellenes aktivitást fejt ki, ezenkívül a vastag és vékonybél működését is elősegíti. A Daganatos betegek kezelésére kapszula és csepp formájában ajánlott,melyre az orosz odalokon is találhatunk protokolt a fogyaztásra .

A Vetom 2.25 Probiotikum normalizálja a vastagbél működését. A belek normál flórájának javítására és megőrzésére alkalmazzák a normál bélflóra felbomlásának esetén, illetve antibiotikumos kezelés után.

A Vetom 2.25 Probiotikum segít megszüntetni a bomlási folyamatokat a bélben, emiatt gyakran alkalmazzák kellemetlen szájszag illetve izzadás kezelése esetén is .

A Vetom 2.25 készítményt megelőző illetve kiegészítő szerként alkalmazzák májzsugor, krónikus hepatitis, coleitis, gastroenterokolit, szorulás, vérhas és gyomorfekélymegbetegedések esetén.

A Vetom 2.25 Probiotikum normalizálja a test víz-só anyagcseréjét, ezért megelőző illetve kiegészítő szerként alkalmazható vesekő esetén. A Vetom 2 probiotikum csökkenti a chlamidiumok növekedését és fejlődését.

Nem ajánlott a Vetom 2.25 Probiotikum alkalmazása antibakteriális készítményekkel való kezelésekor – szulfanilamid, antibiotikumok, daganatos megbetegedések elleni antibiotikumok szedése egyidejüleg .

A Vetom 2.25 Probiotikumot gyomormegbetegedéseknél, hasmenéses betegségeknél, gyomorfekélynél, állatok (gazdasági: apró és nagytestű szarvasmarha, disznó, ló; háziállatok: macska, kutya, stb.; vadállatok: madarak és prémes állatok) és emberek immunhiányos megbetetgedéseinél alkalmazzák. A kisállatok fejlődésének elősegítésére kiegészítő bevétel eléréséhez.

A Vetom 2 Probiotikumot por, kapszula és csepp formájában állítják elő.

Alkalmazási Mód És Adagolás

A Vetom 2.25-öt szájon keresztül kell alkalmazni.
Adagolása az emberi szervezet egészségi állapotától függ. Egészséges embereknek ajánlott a Vetom 2.25 legalább napi 4-6 cseppenkénti alkalmazása 10 napon keresztül. Betegség esetén az adagot növelni kell napi 10 vagy ennél több cseppig 10 napon keresztül. A Vetom 2.25 hoz nem lehet hozzászokni.

Ellenjavallat

Az Vetom 2.25 növeli a gyógyszerek hatékonyságát és csökkenti az emberi szervezetre gyakorolt negatív mellékhatásukat. A Vetom 2.25 ne szedjük egyidejűleg antibiotikumokkal és más probiotikumos készítményekkel. De 2-3 óra elteltével mindenkép ajánlatos a Vetom probiotikumok fogyasztása . Tárolható legfeljebb 75%-os relatív nedvességtartalmú,0-10 °helyen. Szállítása és raktározása 10-30 ° között megengedett 18 napig bezárólag. A flakon felnyitása után 0-10° között.

A felgyülemlett tapasztalatok alapján a Vetom 2 Probiotikum alkalmazásával párhuzamosan, illetve a kúrák közötti szünetekben növényi készítményeket ajánlott alkalmazni a következő elv szerint: beteg máj – epeürítő, bél – bélgyűjtemény, tüdő – mellkasi szervekre, vesék – vesegyógyító stb. Ez segít a káros anyagok gyorsabb kiürülésénél a szervezetből. Ezért a gyógyulási folyamat eredményesebb.
Az Alfa-2 Interferon humán leukocita, melyet a Vetom 2 Probiotikumban található baktériumok állítanak elő, az emésztőrendszeren keresztül jut el a vérkeringésbe és megelőzi a sejtek vírusos megbetegedéseit, megváltoztatja a bőrfelület sejtfelépítését, meggátolja az adhéziót és a vírus bejutását a sejtek belsejébe. Egy sor különleges enzim szintézisét segíti elő, megbontja a vírus összetételét és fehérjéit a sejtekben.

Megváltoztatja a sejtváz membránját, metabolizmusát, megelőzve ezzel a rákos sejtek kialakulását.
Módosító hatást fejt ki egyes daganatos sejtekkel szemben, melyek a sejtek neoplasztikus transzformációjához vezetnek és meggátolja a daganaok fejlődését. Elősegíti az antitestek feljődését az immunkompetens sejteknél, módosítja a gyilkos sejtek aktivitását, melyek a víruselleni immunrendszertámadásban vesznek részt. Perorális alkalmazás esetén a készítmény néhány óra múlva fejti ki hatását. A gyilkos sejtek aktivitásának módosulása a készítmény 10-napos alkalmazása után vehető észre. Többnyire a vesék által ürül ki glomeruláris filtráció segítségével.

Daganatos betegeknél ,cukor betegeknél, nagyon rossz emésztőrendszeri problémákkal küzdő betegeknél a folyadék formájában ajánlott fogyasztani.

Felhasználási időtartam: gyártástól számított 2 év.
A legjobb áron vásároljon Vetom probiotikumot , -jó ár tökéletes minőség.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.