Termék bemutatása

 

 

ENTEROSGEL®

Orvostechnikai eszköz


Méregteleníts Másképp Mint Mások

 

 

Az ENTEROSGEL®  eltávolítja a szervezet számára káros anyagokat, de nem veszi fel a szervezet számára hasznos összetevőket.

ENTEROSGEL® - a szelektív enteroszorbens

A bélflóra, az emésztőrendszer magas toxinszintjei, az anyagcsere bélben zajló folyamatainak problémái, a hematoenterális barrier sérülése mind szignifikáns tényező betegségek kialakulásában és lefolyásában, hiszen a szervezet érzékenyebben és intenzívebben reagál ilyen esetekben. Ezért a bél méregtelenítése és a bél mikroflóra nomalizálása igen kivánatos a betegségek komplex kezelésében.

 

Az enteroszorpciós kezelés fő célkitűzései között szerepel az intoxikáció visszaszorítása, a bél nyálkahártya barrier helyreállítása, a természetes bél mikroflóra visszaállítása. Az enteroszorbensek olyan terápiás készítmények, melyek irreverzibilisen megkötik a bélben lévő toxinokat, megelőzik, illetve csillapítják a bél nyálkahártya irritációját, megelőzik a toxikus anyagok bélből vérbe történő felszívódását, ezért csökkentik ezeknek az anyagoknak a koncentrációját a szervezetben. A toxinok szintje direkt összefüggésben áll a bél nyálkahártya funkcionális állapotával.

Egy jó enteroszorbens hidrofób tulajdonságokkal kell, hogy bírjon, nem szabad a bélben felszívódnia és segítenie kell a toxinok perisztaltika, illetve széklet útján történő kiürítését. Csillapító hatást kell gyakoroljon a bél nyálkahártyára, és szelektív kell legyen. Csak azokat az anyagokat kötheti meg, melyek károsítják a nyálkahártyát, megbontják integritását, ugyanakkor nem szabad megkötnie a szervezet számára szükséges ásványi anyagokat, vitaminokat, immunoglobulinokat és hasznos baktériumtörzseket.

Az ENTEROSGEL® új generációs szelektív szorbens, nagy szorpciós kapacitással és enterocitoproektív hatással, és teljesíti a fenti komplex kivánalmakat. Több mint kétszerese az aktív szén kapacitásának.

Az ENTEROSGEL® gél állagú, szintelen, szagtalan, vízben nem oldódik. Szerkezetét tekintve organoszilikát mátrix, mely szivacshoz hasonló és pórusméreténél fogva speciálisan a közepes molekulasúlyú anyagokat szívja fel. Szelektív szorbens, kiemelkedő szorpciós tulajdonságokkal. Alkalmazása nem vezet a mikroelemek, kalcium, vitaminok vagy egyéb eszenciális anyagok hiányához.

Az ENTEROSGEL® nem kerül be a vérbe. Nem toxikus, kémialilag inert, és nem tapad meg a nyálkahártya felszínén. 7-8 óra alatt változatlan formában és teljes mértékben ürül a szervezetből a felszívott anyagokkal együtt. A termék hosszantartó alkalmazása sem okoz bélrenyheséget.

Teljesen biztonságos, nem mérgező és farmakologiailag hatékony.

ENTEROSGÉL megrenedelhető az oldalon található webáruházban.