Gyakran Ismételt Kérdések

  

 

Jó reggelt! Hatékony kezelés lehet az ENTEROSGEL® édesanyám húgyúti fertőzése (UTI) esetén? Egyre gyakrabban fordul elő, és aggódok az orvos által felírt antibiotikum miatt. Tisztában vagyok az antibiotikumok okozta méregterheléssel és úgy érzem, hogy hosszú távon nem oldják meg a problémát és ténylegesen ártanak neki. Várom a gondolatait - Jim

1. Az ENTEROSGEL® megfelelő az ilyen fertőzések esetén az alábbi okok alapján:
- Csökkenti a szervezet és a vesék méregterhelését.
- Segít normalizálni a vér karbamidot, a kreatinint (bélből történő újabb megkötésük csökkentése révén)
- Segít normalizálni a bél mikrobiális környezetét, mely szenved az antibiotikumok használatától.

2. Pontosan meg kell határozni a fertőzés okát és helyét (kövek) az anatómiai és funkcionális jellemzőket (húgyvezeték szűkület stb.), ezek alapján kell meghatározni a kiválasztott kezelési módszert.

3. A visszaesés elkerülése végett az ENTEROSGEL®-t rendszerint egy 10-napos vesekéreg és gyógyteakezeléssel együtt alkalmazzák. Ezt a kezelést rendszerint gyógynövény szakértő, vagy nefrológus ajánlja a nefrológussal történt konzultáció után.

4. Megfelelő lehet 14-napos változó ásványvíz kúra is (savas és lúgos víz 14 naponkénti váltogatása).

Távolból ennyit tudunk ajánlati a betegnek. Jó kiegészítés lehet az ENTEROSGEL® eubiotikus használata (nemcsak az antibiotikumok miatt, hanem azért is, mert segít normalizálni az urogenitális és az anorektális terület mikroflóráját.)

 

 

 Az ENTEROSGEL® kezeli a spanyol uborkából eredő fertőzést is, mely Németországban halálos áldozatokat is követelt? Köszönöm.

A válasz Igen, az ENTEROSGEL® megbízhatóan pusztítja ezeket a baktériumokat is. Az ön által kérdezett akut bérfertőzést okozó anyag a patogén E. Coli (EHEC). Az Enterosgel baktericid hatással van a patogén és a feltételezhetően patogén baktériumokra (E. Coli, S.flexneri, S. aureus, S. typhimurium, Pseudomonas aeruginosa). Az Enterosgel antivirális hatással van a rotavírusokra (Rotaviridae). Ezért használják az ENTEROSGEL®-t az akut bélfertőzéseknél. Az ENTEROSGEL® pusztítja a patogén Escherichia colit (EHEC) és megköti annak méreganyagait. Fontos mihamarabb megkezdeni az Enterosgel szedését és az adagot 2-3 alkalommal növelni. Lásd ezt a dokumentumot is. 

 

 

Jó reggelt, szeretném tudni, hogy a gél hatásos-e rovarcsípés esetén? Köszönöm.

Igen, az ENTEROSGEL® használata nagyon hatékony a rovarcsípés esetén.

 

 

 

Jó reggelt! Szeretném megkérdezni, hogy használható-e az ENTEROSGEL® krónikus psoriasis kezelésére, vagy alkalmazható-e szívroham után. Köszönöm. Karel

Az ENTEROSGEL® javítja a psoriasis kezelés eredményeit, mivel segít csökkenteni a májra ható méregterhelést azáltal, hogy eltávolítja a mérgeket a testből, így azok nem jutnak a májba. A psoriasis kezelése hosszú, többhónapos ENTEROSGEL® kezelést igényel. Az Enterosgel szívroham után bevehető; alkalmazása alatt az egész szervezet funkciói helyreállnak. Az ENTEROSGEL®-lel történő testfertőtlenítés felgyorsítja a lábadozást.

 

 

  Azt szeretném megkérdeni, hogy az ENTEROSGEL® segít-e másnaposság esetén. Tisztelettel, Halaška

Igen, az ENTEROSGEL® jól működik másnaposság esetén. Ugyanakkor javasolható az ENTEROSGEL® adagjának megduplázása és nagyobb mennyiségű vízben történő feloldása.

 

  Szedhetem az ENTEROSGEL®-t a terhesség első harmadában is? Köszönöm. Jandová.

 

 

Igen, semmiféle mellékhatása nincs.