Felhasználói tapasztalatok

 

Pár napja, mikor hazaérkeztem Afrikából, már beszéltünk telefonon. Ahogy említettem, akkor még nem sikerült "hazaérnem" fejben. Nagyon megrázza az embert a két világ közti különbség.

Szeretném megköszönni mégegyszer a nagylelkű termékadományokat, melyek reményeim szerint jó helyre kerültek, valamint utunk során a mezőnyből is páran kipróbáltuk. Volt, akinek gyomorrontása volt, valami helyi ételtől, olyan is volt, akinek csak egyszerűen érzékeny a gyomra, s nem jól bírta a kenyér-konzerv kombót. Nekik megmutattam, s adtam az Enterosgelből.
Volt, akinek aznap, volt akinek 2 nap után hatott.
A túrások között volt egy fiatalember, aki nem szokott inni, s a stresszt úgy kezelte, hogy ivott egy kis pálinkát. Mivel itthon nem nagyon iszik, így a másnap keserves volt számára. Reggel állítása szerint még kettős látása volt. Mivel olvastam, hogy az Enterosgel másnaposságra is jó, így ajánlottam neki, hogy próbálja ki. Körülbelül 2 óra múlva kint terepen összefutottunk, s kérdeztem tőle, hogy hogy van, s láttam a tekintetén, hogy ő maga meg van lepődve, s így mondta nekem, hogy teljesen jól van már! :)

Én magam is kipróbáltam a futam alatt. Nekem nem volt gondom, csak úgy éreztem, hogy bármit ehetek-ihatok, sose lehet tudni ilyen helyeken, hogy mire lesz érzékeny az európai higiéniához szokott gyomrunk. Mindent bátran megkóstoltam, s semmitől semmi bajom nem volt.Én azt gondolom, hogy ebben az Enterosgelnek szerepe lehetett.

Köszönjük szépen mégegyszer az adományokat önmagunk és az afrikaiak nevében is.

Jelentkezem még :)

Marianna

* * *


Kozmetikusom javaslatára elkezdtem használni az enterosgélt. Első napokban kétszer 1-1 evőkanálnyit, majd váltottam a napi egyre.
Magamon azt veszem észre, hogy kevésbé puffad fel a hasam estére, már ezért megérte.
Volt nálam egy nagyon kedves barátnőm, akinek szökőévente csalánkiütése van az alkoholtól. Korábban egyszer láttam már nála ilyet, ezúttal egy enyhe koktél után kezdett el vörösödni az arca. Ilyenkor az a bevált módszer, hogy megiszik egy halom kálciumot és kb fél óra múlva, amikor már kijött az arcán és a mellkasán a csalánkiültés, szépen lassan a kálcium hatására elkezd halványulni és 1-2 órán belül el is múlik.
Ezúttal azonnal kapcsoltam, amikor kezdett szépen vörösödni az én drága barátnőmnek a gyönyörű feje. Kapott egy kanállal és nagy meglepetésünkre sem a mellkasán, sem az arcán nem jöttek ki a kiütések, sőt alig 20 perc alatt teljesen elmúlt a pirosság is.

Ma egy friss - saját - tapasztalattal is bővült a repertoár. Tegnap elmentünk bulizni. Ritkán jutok el, viszont ilyenkor "ereszdelahajam" estet tartunk :). Hazafele nagyon rosszul voltam a kocsiban, itthon be is költöztem a wc-be a buli utáni rutint letudni. Utána megittuk a férjemmel az enterosgélt és vártuk a "csodát".
Valójában az alkoholt nyomtalanul nem tüntette el a szervezetemből, némileg részegen ébredtem, ami nem is csoda ekkora mennyiségű tequila után, viszont fejfájásnak nyoma sem volt és ami a legmeglepőbb, hogy az én - amúgy állandóan migréntől szenvedő - férjemnek sem fájt a feje.
A barátnőm is kapott hazaindulás előtt egy kanállal, neki sem volt fejfájása és a kezén lévő fémallergia is eltűnt reggelre.

Azoknak mindenképpen ajánlom, akik néha alkohollal engedik ki a gőzt, a másnapos fejfájás biztosan kipipálva :).

Mészáros Ildikó

 

   

* * *


Már két éve az egész szervezetemet érintő candidás problémáim voltak, nagyon sok "gyógymódot" kipróbáltam, szinte eredménytelenül.
Egy hónappal ezelőtt kezdtem el szedni az Enteros gélt.
Két tubus elfogyasztása után úgy érzem, hogy sikerült megszabadulni problémáim túlnyomó részétől.
Sokkal jobban érzem magam, csak ajánlani tudom a készítményt a hasonló problémákkal küzdőknek.

Köszönettel és üdvözlettel: Klári

* * *

Hálás köszönet az Enterosgélért! 

Nálam 2006-ban diagnosztizálták a Nap allergiát és sajnos az évek során csak rosszabbodott az állapotom. Aki ebben szenved tudja mit jelent! :(( Az elviselhetetlen
viszkető, égő hólyagok ez év tavaszán már sem a gyógyszerre, sem a krémekre nem reagáltak!!! :(((( Ekkor ismertetett meg Anikó az Enterosgéllel. Végigcsináltam
egy 3 hónapos kúrát és most a 40 fokos melegben egyetlen hólyag sincs rajtam! MEGSZŰNT A NAP ALLERGIÁM!!!!!

Azóta használom a kozmetikámban is és csodás eredményeket érek el vele.

Köszönöm!
B Gabriella kozmetikus

* * * 

 
Kedves Olvasók!

Én és lányom( 13 éves Laura ) már lassan 1 hónapja használjuk az Enterosgelt. Szerencsére eddig még a megelőzés céljából szedjük, rendszeresen , naponta.
Véleményem szerint jobb odafigyelni ebben a téli vírusokkal teli időszakban , hogy nem legyünk betegek, és az iskolából se hozzon haza gyermekünk semmiféle betegséget.
Ezen kívűl , most hétvégén ' sajnos ' a kiskutyánkon is ki kellett próbálni az Entersogél hatását.
Happy, a kis bolognese kutyus ugyanis péntek estére nagyon rosszul lett. Szombat reggel elvittük az orvoshoz, és kiderült gyomorfertőzést kapott. Természetesen kapott mindeféle gyógyszert, és azt az információt kaptuk, hogy csütörtökön menjünk vissza, addigra a kutyus állapotának javulnia kell.
Vasárnap reggel, miután egész nap nagyon rosszul volt szegény Happy , úgy gondoltam, kipróbálom, és adok neki egy picit az Entersogelből. Vasárnap estére elkezdett javulni az állapota. Este is adtam neki egy picit .
Innentől kezdve minden nap reggel és este egy picit adtam neki, és szerda reggelre már egész jól volt szerencsére a kutyus.
Sőt!!!
Már magától lenyalja az ujjamról a gélt :) Megszerette :)
Biztos vagyok benne, hogy Ő is érzi az Enterosgél jótékony hatását.

 

Én és az egész családom csak ajánlani tudja az Enterosglet. 

Köszönöm.
Hbea

 

 * * *

 

 


 

Leírnám tapasztalataimat az Enterosgél-lel kapcsolatban: kb 1 hete nagyon megfáztam, fájt a torkom, folyt az orrom, könnyezett a szemem. Bevettem 1 ek gélt, kb két óra múlva már nem folyt az orrom, estére a torkom sem fájt - ez péntek délután volt. Szombaton már semmi bajom, talán összesen 4x fújtam orrot.
Más: naponta reggel, felkelés után iszom egy ek-nyi gélt, azóta nem puffadok fel, mint azelőtt,könnyűnek, laposnak érzem a hasam, több energiám van, kevésbé vagyok fáradékony.
Köszönöm, hogy ajánlottad ezt az egészség megörző csodát!

Éva

 

 

* * *

 

 Tisztelt Tulajdonos!

Az enterosgélt 3 napja kezdtem el használni, napi 3 alkalommal.  Egy nagy kivizsgáláson vettem részt, felfedeztek nálam különböző ételallergiákat, ami a gluténintolerancia hatására keletkezett, ezenkivül nőgyógyászati problémám is van 2 éve, gyulladásos jellegű. Ezért is örültem a terméküknek, pont kapóra jött. Sikerül betartanom azt, hogy étkezés előtt 2 órával veszem be, egyenlőre. Valami miatt a hasam is fájt, ami kiterjedt a nőgyógyászati területre is, ennek okát nem találták. Most viszont már csak a köldököm körül érzek tompa fájdalmat a hasamban vagy gyomromban, amióta használom az enterosgélt. Borzasztó volt hasfájdalommal ébredni olykor.

Végigcsinálom a Lendvai Gabriella által javasolt méregtelenítő 2 hetes kúrát, aztán 1-2 hétig napi egy alkalommal szedem a gélt, majd aztán heti 2 alkalommal és mielőtt visszamennék kontrollra, csinálnék egy hetes kúrát. Természetesen ki kellett iktatnom az étrendből azokat az ételeket, amiket nem ehetek és néhány étrendkiegészítőre is szükségem van és némelyikre szükségem is lesz.

 

KÖSZÖNÖM, MÉGEGYSZER!

 

Üdvözlettel: Tóth Andrea

 

 

 

 

 

 

 

 

* * *