VÉDEKEZÉS ROTAVÍRUS ÉS ENTEROVÍRUS FERTŐZÉS ELLEN

 

 

Méregteleníts Másképp Mint Mások

 

A külföldről, pl. Kínából érkező enterovírus fertőzések komoly veszélyforrást jelenthetnek. Erre a problémára számos megoldás létezik, amelyek közül az egyik az ENTEROSGEL® alkalmazása akár kezelésre, akár megelőzésre.

Az ENTEROSGEL®-t hatékonyan használják toxikus kondíciókban a mikrobiocönózis helyreállítására, a nyálkahártya epithélium és egyéb szövetek regenerálódásának elősegítésére. Kémiai struktúráját tekintve a gél egy szerves szilícium mátrix, mely szivacshoz hasonlít. Pórusmérete főként a közepes molekulaméretű anyagok felszívását teszi lehetővé, és ide tartoznak a toxikus anyagok, anyagcsere végtermékek, vírusok és egyéb káros anyagok.

Az ENTEROSGEL® struktúrája megakadályozza, hogy a rotavírus és enterovírus felszívódjon a vérbe. A vírusok a gélhez kötődve a széklettel együtt távoznak a szervezetből.

Ha az ENTEROSGEL® megelőzésképpen fogyasztjuk, akkor a betegség teljes mértékben elkerülhető, illetve enyhe lefolyású lesz.

Ha a fertőzés már bekövetkezett, a gyógyszeres kezelés mellett folytatott ENTEROSGEL® fogyasztás által a betegség lefolyása sokkal enyhébb és a felépülés gyorsabb lesz.


Gyerekeknél az alábbiak szerint járjunk el:

Ha a gyermek nem akarja lenyelni a gélt, szirupban vagy egyéb folyadékban, teljes mértékben keverjük el a készítményt. Ez lehet akár valamilyen zselé vagy édes pudig is (legjobb az édes, keményítős juice). A gyermek így anélkül fogyasztja a gélt, hogy tudna róla, észre sem fogja venni. Az ENTEROSGEL®-t nem lehet túladagolni, ezért akár úgy is adható, mint egy étel, és ki tudjuk tapasztalni, hogy milyen formában fogyasztják a legszívesebben a gyerekek. Akár úgy is fogyasztható, mint a Hylak Forte nevezetű készítmény, azaz citrommal és vízzel, limonádészerűen. Az ENTEROSGEL® mellé alkalmazzunk a bélflórát helyreállító készítményt is.

 

Rendelje meg most az oldalon található webáruházban!

Vissza