MÁSNAPOSSÁG ELLEN

 Megoldás a másnaposság hatékony kezelésére

Fejfájás, rossz közérzet, ingerlékenység, lehangoltság, émelygés... Ismerősek a tünetek? Egy átmulatott éjszaka vagy akár egy jól sikerült üzleti vacsora során is előfordulhat, hogy egy kicsit többet önt az ember a garatra. Az eredmény pedig másnap: egy nap szenvedés, és jelentős hatékonyság csökkenés. 


Van megoldás a másnaposság ellen 

Az egyik lehetséges megoldás a másnaposság ellen természetesen a megelőzés, ha az ember egyáltalán nem, vagy csak kis mennyiségű alkoholt fogyaszt. Köztudott ugyanakkor, hogy a magyar ember szeret mulatni. És miért is mondanánk le egy-egy jó palack borról, vagy egyéb italról?

Számos népi gyógymód és „csodaszer” él a köztudatban, de ezek egyike sem eredményes bizonyítottan, és gyakran csak a másnaposság tüneteinek egy-egy területére koncentrál, szerveinket pedig egyáltalán nem tehermentesíti.


Méregteleníts Másképp Mint Mások

Az ENTEROSGEL® néhány óra alatt eltávolítja az alkoholmaradványokat és a toxikus anyagcsere termékeket a vérből, ezáltal mentesítve a májat, hasnyálmirigyet és a veséket.

Gyors hatás eléréséhez 2 kanál készítményt vegyünk be 20-30 percenként. Ezzel gyakorlatilag olyan hatást érünk el, mintha intravénás infúziót kaptunk volna.

Rendelje meg most termékünket, és felejtse el a másnaposságot! 

 

Rendelje meg most az oldalon található webáruházban!

Vissza