KOZMETIKAI FELHASZNÁLÁS ÉS FOGYÓKÚRA


 Méregteleníts Másképp Mint Mások

 

 

 Az ENTEROSGEL® javítja a gyomor és bél nyálkahártyájának kondícióját, bizonyos mértékig telíti a gyomrot, csökkenti az étvágyat és növeli a vitaminok és tápanyagok bio-felvehetőségét. Ezek együttesen mind-mind növelik a jóllakottság érzetet. A Donat Mg gyógyvíz fokozza a belek perisztaltikus mozgását, a szervezetnek magnéziumot és egyéb nyomelemeket biztosít, és ezáltal nem csak a fogyást gyorsítja, hanem segíti a kardiovaszkuláris rendszer és az anyagcsere helyes működését.

Az optimális hatás eléréséhez és kihasználva a gél azon tulajdonságát, hogy a nyomelemeket nem szívja fel (kálium, magnézium, kalcium, stb.), a gélt lenyelhetjük valamilyen ásványvízzel, gyógyvízzel, pl. Donat Mg gyógyvízzel.

Fogyókúránál, az ENTEROSGEL® készítményt 15-20 perccel étkezés előtt fogyasszuk, két teáskanálnyi mennyiséget, naponta háromszor.

Az ENTEROSGEL® és a fent leírtak együttesen alkalmazhatóak a Normaflore készítménnyel és anyagcsere gyorsító fogyókúrás étrendkiegészítőkkel.

A kozmetikai kezelések hatékonyságában is nagy szerepe van a fertőtlenítésnek, és a szevezet toxikus anyagoktól való megszabadításának. Arckezeléseknél külsőleg pár csepp kamillateával összekeverjük és ecsettel az arc-, nyak-, dekoltázs bőrére kenjük. 15-20 perc múlva lemossuk, a pakolás alatti esetleges viszkető érzés a toxinok bőrfelszínre kerülése miatt lehetséges.
Az
ENTEROSGEL® szorpciós képességét kihasználva az elsavasodott kötőszövet tisztítását végezhetjük. A toxinoktól megszabadított bőr felszívó képessége nagymértékben javul, hozzájárul hogy a bevinni kívánt hatóanyagok el is jussanak a célállomásra. Helyreáll a sejtek anyagcseréje, oxigénellátottsága, javul a vér- és nyirokkeringés. A bőr újra lélegzik, felvevőképessége többszörösére növekszik.

A laza kötőszövet állapota javul. A vízháztartás, a faggyútermelés, a melaninképzés, és sok más olyan funkció javulásával számolhatunk, amelyeknek a megbomlott bélflóra az okozója.
Testkezeléseknél az első lépés a szervezet méregtelenítése, csak ezután érhetünk el eredményt a kezeléseinkkel.
A túlsúly, az elhízás, a cellulit, a laza kötőszövet mind-mind a megbomlott anyagcsere, a szervezet elsavasodásának következménye. Lokális kezelések is csak akkor lesznek eredményesek, hosszantartóak, ha a szervezetet megszabadítjuk a nemkívánatos méreganyagoktól.

Az ENTEROSGeL® az ideális méregtelenítő, mivel szelektív, a szervezetre kémiailag semleges, nem szívódik fel, nem kell hónapokig a méregtelenítéssel foglalkoznunk. Színtelen, szagtalan, íztelen, folyadékkal elkeverve gyermekek, felnőttek, terhesek és öregek is fogyaszthatják. Hatására az anyagcsere folyamatok normalizálódnak, a máj, a vese újra megfelelően működik, hiszen nem kell plusz méreganyagokkal megbírkózniuk. Ennek megfelelően javul a tápanyagok felszívódása is, nem kívánunk annyi táplálékot magunkhoz venni, elindul a súlycsökkenés, javul a bőrkép, a cellulit, idővel feszesedik a kötőszövet. A fiatalkori elhízás nagymértékben csökkenthető, illetve a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásával megelőzhető.

 

Rendelje meg most az oldalon található webáruházban!

Vissza