ANTIBIOTIKUMOS KEZELÉS MELLÉ

Méregteleníts Másképp Mint Mások

 

 Az antibiotikum szedésekor sajnos nem csak a káros baktériumokat pusztítja el, hanem a hasznos bél mikroflórát is. Az elpusztult mikroflóra pedig endotoxinokat termel. Ha nem állítjuk meg ezeknek az endotoxinoknak a felszívódását a bélből a véráramba, akkor komolyabb és hosszabb lefolyású, szövődményes betegségek kockázatának tesszük ki magunkat. 

 Az ENTEROSGEL® mint egy szivacs, úgy szívja fel és távolítja el az elpusztult mikroflórát, és az általa termelt endotoxinokat, amelynek köszönhetően az endotoxinok nem jutnak be a véráramba, hanem természetes úton, kiválasztással távoznak.

 Ha az antibiotikumot intravénásan vagy intramuszkulárisan adja az orvos, az ENTEROSGEL® készítményt periorálisan, szájon át, naponta szedjük, étkezések között.

 Ha az antibiotikumot tubussal juttatják a szervezetbe, az ENTEROSGEL® célszerű csak három órával az antibiotikum adását követően beszedni. Ez alatt a három óra alatt az antibiotikum felszívódik a vérbe és eljut a gyulladásban lévő helyre.

A betegségek jellemzően sokkal gyorsabban, és szignifikáns mellékhatások vagy intoxikációk nélkül zajlanak le ENTEROSGEL® szedése mellett. 

Az ENTEROSGEL® segít anginában, sinus-gyulladásban, pneumóniában, bronchitisben, Erysipelas (orbánc) esetén, furunkolózisban, panaritiumban (bakteriális bőrfertőzésben), cystitisben (húgyhólyaghurut/-gyulladás) és számos egyéb betegségben.

A mikroflóra helyreállítását egyéb készítményekkel (pl. Normaflore) segítsük elő. Így a beteg átfogó kezelést kap, gyógyulása gyorsabb és komplikációmentes lesz.

 

Rendelje meg most az oldalon található webáruházban!

 

Vissza